Kezdőlap 2020. július 09. csütörtök 13:11

Fiatalok Isten értelmezése előadásról PDF Nyomtatás E-mail

 A Szendrőládi Népfőiskolai Egyesület a szendrőládi Református Egyházközséggel közösen rendezte meg soron következő programját március 30-án.


A rendezvényt a szendrőládi református templomban tartották istentisztelet keretében. Az előadás témája a „Fiatalok Isten értelmezése” volt.

A programon a Lévay József Református Gimnázium diákjai a Lámpás Ifjúsági Csoport, Thoma László vallástanár vezetésével adott szolgálatot. A templomban az ige felolvasást az Ifjúsági Csoport tagjai végezték, a prédikációt Thoma László református lelkész szolgáltatta, valamint egyházi énekekkel tették feledhetetlenné ezt a szép vasárnapi istentiszteletet. Az előadás végén Béres Lászlóné az SZNE elnöke megköszönte a Lévay József Református Gimnázium diákjainak és tanáruknak, hogy elfogadták a meghívást, és elismerését fejezte ki a nagyszerű előadásért.
A programot követően megvendégelésre került sor, ahol lehetőség nyílt kötetlen beszélgetésekre is.
 
 
< Előző   Következő >
Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)
Szegregált lakókörnyezetben élők felzárkóztatása Szendrőlád községben
Komplex Humán Szolgáltatásfejlesztés Edelény Térségében
Szociális alapszolgáltatások fejlesztése

Ma 2020. július 09. csütörtök, Lukrécia napja van.

Önkormányzat
Álláshirdetések
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Községháza
Képviselő testület
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Pályázatok
Üvegzseb
Közbeszerzés
Rendelet-tervezetek társadalmi egyeztetésre
Időközi választások
Választás, népszavazás
Depónia építés
Választás 2014.
Helyi adók
Bölcsőde kialakítása
Választás 2019
Választások, szavazások
Közadatkereső

Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. ercsiallas.hu erdallas.hu fehergyarmatallas.hu gardonyallas.hu salgotarjanallas.hu gyulaallas.hu godallas.hu gyalallas.hu gyomaendrodallas.hu gyomroallas.hu Gyongyosallas.hu KaposvarAllas.hu EsztergomAllas.hu Hírlevél küldés kuponok
Google PageRank

© 2020 www.szendrolad.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint