Kezdőlap 2020. július 09. csütörtök 12:14

Az időseket ünnepelték PDF Nyomtatás E-mail
 2008. április 19-én Szendrőlád Község Önkormányzat Képviselő Testülete ünnepséget rendezett a faluban élő idős emberek számára.

A község minden időskorú embere, valamint a Szent Kamill Idősek Otthonának lakói is meghívást kaptak a rendezvényre. Joó Istvánné polgármesterasszony köszöntötte a megjelenteket.


Ezután Veres Lászlóné anyakönyvvezető előtt ezen a jeles napon öt házaspár erősítette meg hitvesi esküjét a jelenlévők előtt, mivel 50. házassági évfordulóját ünnepelte ebben az évben Kocsis Imre és neje, Kujan István és neje, Kujan János és neje, Lakatos Károly és neje, Pásztor Bertalan és neje, Virág József és neje (a hatodik pár, sajnos egészségi állapotuk nem engedte, hogy részt vegyenek a rendezvényen).

A szertartás után a házaspárok ajándékkosarat és virágot kaptak, majd pezsgővel koccintottak egymás egészségére.

Az aranylakodalmasokat köszöntötte Bákai Imre református lelkész, a Népfőiskolai Egyesület elnöke Béres Lászlóné, a Nyugdíjasklub vezetője Takács Lászlóné, az ünnepeltek gyermekei és unokái.

Az ünnepi műsorban a Szendrőládi Napköziotthonos Óvoda és Általános Iskola növendékei zenés, táncos bemutatójukkal szórakoztatták a megjelenteket, valamint fellépet a Szendrőládi Nyugdíjasklub és Népfőiskola Énekkara is.

Az idősek nevében Rőczei Andrásné mondott köszönetet, a kedves, megható és szép szavakért, valamint a rendezvény megszervezéséért.
A háromfogásos ünnepi ebéd (húsleves csigatésztával, disznótoros és fánk, mely étkek finomsága a helyi konyhán dolgozó szakácsok és segítőik kezét dicsérik) elfogyasztása után lehetőség volt a nagy baráti beszélgetésekre, visszaemlékezésekre, nótázásokra. Az ünnepség színvonalát emelvén az erre az alkalomra fogadott zenész is kitett magáért, hiszen magas koruk ellenére is sokan táncra perdültek a jól ismert dallamok hallatán, vagy tánc helyett együtt énekelték az ismert nótákat, melódiákat.

Sok idős ember számára sikerült felejthetetlenné tenni ezt a napot.
 
 
< Előző   Következő >
Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)
Szegregált lakókörnyezetben élők felzárkóztatása Szendrőlád községben
Komplex Humán Szolgáltatásfejlesztés Edelény Térségében
Szociális alapszolgáltatások fejlesztése

Ma 2020. július 09. csütörtök, Lukrécia napja van.

Önkormányzat
Álláshirdetések
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Községháza
Képviselő testület
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Pályázatok
Üvegzseb
Közbeszerzés
Rendelet-tervezetek társadalmi egyeztetésre
Időközi választások
Választás, népszavazás
Depónia építés
Választás 2014.
Helyi adók
Bölcsőde kialakítása
Választás 2019
Választások, szavazások
Közadatkereső

Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. ercsiallas.hu erdallas.hu fehergyarmatallas.hu gardonyallas.hu salgotarjanallas.hu gyulaallas.hu godallas.hu gyalallas.hu gyomaendrodallas.hu gyomroallas.hu Gyongyosallas.hu KaposvarAllas.hu EsztergomAllas.hu Hírlevél küldés kuponok
Google PageRank

© 2020 www.szendrolad.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint