Kezdőlap 2020. július 16. csütörtök 15:42

A Szendrőládi Népfőiskolai Egyesület 6. éves évfordulója PDF Nyomtatás E-mail
 A Szendrőládi Népfőiskolai Egyesület 2008. április 5-én tartotta meg megalakulásának 6. éves évfordulója alkalmából rendezett előadásokkal egybekötött ünnepségét.

A megjelentek köszöntése után Béres Lászlóné elnök mondta el pohárköszöntőjét, majd a vendégek együtt fogyasztották el a pezsgőt a Népfőiskola 6 éves fennállásának és sikeres munkálkodásának tiszteletére. A rendezvényen 140 fő vett részt, a határon túli egyesületekből Gábor Lajos református lelkész a Szepsi Népfőiskolai Egyesület elnöke tette tiszteletét az ünnepségen.


 
Ezután az ünnepség további programjai kerültek ismertetésre és levezetésre, melyek az alábbiak voltak.
A program első részében

  • Elsőként Béres Lászlóné a Népfőiskola elnöke tartotta meg beszámolóját az Egyesület munkájáról,
  • utána Juhász Jolánka vezetőségi tag ismertette a 2007. évi pénzügyi beszámolót,
  • majd ezután következett az egyesületi munkáról szóló beszámoló és a 2007. évi pénzügyi beszámoló tagság által történő elfogadása (a tagság egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta).
A program második részében meghívott előadók tartottak előadást,
úgymint:
  • Dr. Bodnár Ákos sebész professzor, nyugalmazott Zsinati világi elnök (Előadásának címe: Krisztus követésünk ma)
  • Nagy Lenke a Magyar Ráció Kuratóriumának elnökségi tagja (Előadásának címe: Közszolgálat és média)
  • Dr. Kiszely István antropológus, történész (Előadásának címe: Őstörténet, a legújabb kutatások alapján)
  • Dr. Kis Boáz a Magyar Népfőiskola Collégium ügyvezető elnöke (Előadásának címe: Amit a Népfőiskola adhat)
Az ünnepség részeként a Szendrőládi Nyugdíjasklub és a Népfőiskola Énekkara adott ünnepi műsort, versek hangzottak el Népfőiskolai tagok előadásában, és meghallgathatták Benke Kinga és Benke András lelkészházaspár zenés előadását.

A rendezvényen a Népfőiskolai Egyesület vezetősége megköszönte Béres Lászlóné elnök több éves kitartó és fáradhatatlan munkáját, az előadóknak az ünnepség alkalmából tartott előadásokat, valamint a Szendrőládi Nyugdíjasklub és Népfőiskola Énekkarának fáradozásait is, melyet az Egyesület irányában tesznek.
Az ünnepség alkalmából a Magyar Népfőiskolai Collegium ügyvezető elnöke elismerésben részesítette kiváló munkájukért Béres Lászlóné elnököt, Szekeresné Takács Ágnes titkárt és Juhász Jolánka vezetőségi tagot.

A Népfőiskolai Egyesület életéről és az elmúlt években végzett munkák összefoglalójaként egy kisfilm került levetítésre, mely szép és sok kedves emléket jutatott eszükbe a Népfőiskola tagjaival, a meghívott vendégek pedig beletekintést nyerhettek az Egyesület életébe.

A program harmadik részében:
Vacsorát szolgáltak fel a vendégeknek (volt évfordulós torta is, igazi nagyméretű, tűzijátékkal) , mely alatt és után is lehetőség volt a kötetlen beszélgetésekre, ismerkedésekre, tapasztalatcserére.

A vacsora elfogyasztása után tombolahúzásra került sor. A tombolanyereményeket támogatók útján kapta az Egyesület, amelyeket magánszemélyek, vállalkozók/vállalkozások, népfőiskolai tagok ajánlottak fel.
A tombola főnyereménye egy ingyenes részvétel felajánlása volt az egy hetes Balatonszárszói Konferencián júliusban, melyet a Magyar Népfőiskolai Collégium ajánlott fel.

Az ünnepség támogatóinak a Népfőiskolai Egyesület köszönete jeléül egy tablón (mely kifüggesztésre került az ünnepség alatt) összeállított támogatói lista nyilvánosságra hozásával köszönte meg a felajánlásokat.

Az ünnepség végén sokan kifejezték szimpátiájukat a Népfőiskolai Egyesülettel kapcsolatban, többen biztosították az Egyesületet a további támogatásukról, mivel úgy érzik, hogy érdemes még sokáig fennállni és működnie ennek a Népfőiskolának.
 
 
< Előző
Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)
Szegregált lakókörnyezetben élők felzárkóztatása Szendrőlád községben
Komplex Humán Szolgáltatásfejlesztés Edelény Térségében
Szociális alapszolgáltatások fejlesztése

Ma 2020. július 16. csütörtök, Valter napja van.

Önkormányzat
Álláshirdetések
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Községháza
Képviselő testület
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Pályázatok
Üvegzseb
Közbeszerzés
Rendelet-tervezetek társadalmi egyeztetésre
Időközi választások
Választás, népszavazás
Depónia építés
Választás 2014.
Helyi adók
Bölcsőde kialakítása
Választás 2019
Választások, szavazások
Közadatkereső

Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. ercsiallas.hu erdallas.hu fehergyarmatallas.hu gardonyallas.hu salgotarjanallas.hu gyulaallas.hu godallas.hu gyalallas.hu gyomaendrodallas.hu gyomroallas.hu Gyongyosallas.hu KaposvarAllas.hu EsztergomAllas.hu Hírlevél küldés kuponok
Google PageRank

© 2020 www.szendrolad.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint