Kezdőlap arrow Pályázatok arrow Friss pályázatok arrow Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Szendrőlád Községben az életkörülmények javítása érdekében 2020. április 10. péntek 21:34

Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Szendrőlád Községben az életkörülmények javítása érdekében PDF Nyomtatás E-mail


Projektazonosító: TOP-4.2.1-16-BO1-2017-00021
Projekt címe: Szociális alapszolgáltatások fejlesztése Szendrőlád Községben az életkörülmények javítása érdekében
Támogatás összege: 50 999 987 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projektmegvalósítás kezdete: 2018.04.01.
Projektmegvalósítás befejezésének határideje: 2019.08.30.
A projekt rövid bemutatása:
A pályázat benyújtásával az önkormányzat a már működő család- és gyermekjóléti szolgáltatását szeretné fejleszteni a lakosság körében felvetődött igények alapján.
Az előkészítési időszakban az önkormányzati képviselők beszélgettek a körzetükhöz tartozó lakossággal, majd egy kérdőív segítségével, a legrászorultabbak között  végeztek vélemény felmérést a terveikről.
A tapasztalatok alapján született meg az önkormányzati döntés a pályázat benyújtásáról, a tervezett szolgáltatások megvalósításáról.

A felmérések alapján a benyújtandó pályázat segítségével egy olyan szociális szolgáltató központ kialakítását tervezték meg, ahol a fejleszteni kívánt alapszolgáltatások ingyenesen elérhetőek legyenek az érintett célcsoport számára. Mivel a célcsoport által lakott ingatlanok többsége nem rendelkezik fürdőszobával, illetve toalett helyiséggel, gyakran a vezetékes víz sincs bent az épületben, a kialakítandó női- és férfi, akadálymentesített fürdőszobák, a fél-ipari minőségű mosó-, és szárítógépekkel felszerelt mosókonyha kialakítása a mindennapos tisztálkodást, a komfortérzet növelését segítik elő a hátrányos helyzetűek számára. Harmadik szolgáltatásként a blokkon belül egy játszósarok kialakítása történik meg, hogy a gyermekek a várakozás idejét aktív módon, képességfejlesztő játékok segítségével töltsék el. Ez a fejlesztés a családbarát funkciók javítását szolgálja.
A tervezett szolgáltatások a célcsoport tagjai számára a hét mindennapján elérhetőek lesznek, munkaidőn kívül is. A szolgáltatások igénybevétele folyamatos felügyelet mellett történik majd.

 
Következő >
Szociális alapszolgáltatások fejlesztése

Ma 2020. április 10. péntek, Zsolt napja van.

Önkormányzat
Álláshirdetések
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Községháza
Képviselő testület
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Pályázatok
Üvegzseb
Közbeszerzés
Rendelet-tervezetek társadalmi egyeztetésre
Időközi választások
Választás, népszavazás
Depónia építés
Választás 2014.
Helyi adók
Bölcsőde kialakítása
Választás 2019
Választások, szavazások
Közadatkereső

Google PageRank

© 2020 www.szendrolad.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint