Kezdőlap 2020. február 18. kedd 11:02

Versmondó est

 A Szendrőládi Népfőiskolai Egyesület ez évi első rendezvényére január 26-án délután 15 órától került sor, a Magyar Kultúra Napja alkalmából.


Az Egyesület ezen alkalomból „Versmondóestet” hirdetett, melyre óvodások (7 fő), alsó-, (11 fő) és felső (14 fő) tagozatos iskolások és felnőttek (7 fő) jelentkeztek. (összesen 39 fő)

Bővebben...
 
Csereháti Karácsony 2008.

 2008. december 13-án a Csereháti Településszövetség és Szendrő Város Önkormányzata szervezésében megrendezésre került a Csereháti Karácsony, melynek házigazdája Szaniszló János Szendrő Város polgármestere volt.


Az eseményre öt település BAKTAKÉK, SZENDRŐ, SZENDRŐLÁD, BOLDVA ÉS BORSODSZIRÁK nevezett 10-15 fős csapatokkal. A köszöntő és a nyitóműsor után megkezdődött a versengés a települések között.

Bővebben...
 
Keresztutat jártak Szendrőládon
 2008. március 14-én Szendrőládon már kilencedik alkalommal indultak útnak a résztvevők, hogy Jézus kálvária útját, azaz a Keresztutat bejárják.

Először 2000-ben került sor erre az eseményre, a menet Jézus kínszenvedésének és keresztrefeszítésének emlékére tizennégy állomáson keresztül járja be a keresztutat.


Bővebben...
 
Fiatalok Isten értelmezése előadásról

 A Szendrőládi Népfőiskolai Egyesület a szendrőládi Református Egyházközséggel közösen rendezte meg soron következő programját március 30-án.


A rendezvényt a szendrőládi református templomban tartották istentisztelet keretében. Az előadás témája a „Fiatalok Isten értelmezése” volt.

Bővebben...
 
Az időseket ünnepelték
 2008. április 19-én Szendrőlád Község Önkormányzat Képviselő Testülete ünnepséget rendezett a faluban élő idős emberek számára.

A község minden időskorú embere, valamint a Szent Kamill Idősek Otthonának lakói is meghívást kaptak a rendezvényre. Joó Istvánné polgármesterasszony köszöntötte a megjelenteket.


Bővebben...
 
A Szendrőládi Népfőiskolai Egyesület 6. éves évfordulója
 A Szendrőládi Népfőiskolai Egyesület 2008. április 5-én tartotta meg megalakulásának 6. éves évfordulója alkalmából rendezett előadásokkal egybekötött ünnepségét.

A megjelentek köszöntése után Béres Lászlóné elnök mondta el pohárköszöntőjét, majd a vendégek együtt fogyasztották el a pezsgőt a Népfőiskola 6 éves fennállásának és sikeres munkálkodásának tiszteletére. A rendezvényen 140 fő vett részt, a határon túli egyesületekből Gábor Lajos református lelkész a Szepsi Népfőiskolai Egyesület elnöke tette tiszteletét az ünnepségen.


Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Találatok 49 - 54 / 54
Szociális alapszolgáltatások fejlesztése

Ma 2020. február 18. kedd, Bernadett napja van.

Önkormányzat
Álláshirdetések
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Községháza
Képviselő testület
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Pályázatok
Üvegzseb
Közbeszerzés
Rendelet-tervezetek társadalmi egyeztetésre
Időközi választások
Választás, népszavazás
Depónia építés
Választás 2014.
Helyi adók
Bölcsőde kialakítása
Választás 2019
Választások, szavazások
Közadatkereső

Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. ercsiallas.hu erdallas.hu fehergyarmatallas.hu gardonyallas.hu salgotarjanallas.hu gyulaallas.hu godallas.hu gyalallas.hu gyomaendrodallas.hu gyomroallas.hu Gyongyosallas.hu KaposvarAllas.hu EsztergomAllas.hu Hírlevél küldés kuponok
Google PageRank

© 2020 www.szendrolad.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint